Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na sobotu 18. 5. 2024: Býky čekají hádky, Panny budou chrlit nápady

Hádka
Zdroj: profimedia.cz
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na sobotu 18. 5. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Horoskop vás nabádá, abyste se věnovali především svým blízkým. Nedovolte, aby vám povinnosti ukradly veškerý volný čas. Nemluvě o tom, jak už déle zanedbáváte koníčky a přátele.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Horoskop prozrazuje, že můžete očekávat příležitost, kdy si budete moci vyjasnit nedorozumění s člověkem, na němž vám stále záleží. Nastal čas, abyste odhodili hrdost stranou a řádně se omluvili.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Horoskop prozrazuje, že nastal vhodný čas, abyste využili nabídky, kterou vám nedávno poskytla jistá osoba. Není na co dále čekat, je nezbytné si přiznat, že to sami nemáte šanci zvládnout.


Býk (21. 4. – 21. 5.)

Hvězdy prozrazují, že se neubráníte konfliktní situaci, tak se na to připravte. Nemějte z toho obavy, argumenty jsou na vaší straně, jen je musíte umět správně podat – bez rozčilování, zato však s taktem.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Čeká vás úspěšný den. Snažte se více spolupracovat s ostatními, získáte tím mnoho inspirace. Jen si dejte pozor, ať váhavostí nepřijdete o nabízené příležitosti, které už se nemusejí opakovat.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Hvězdy prozrazují, že si můžete pořádně odpočinout a dělat hlavně to, co chcete. Zvolte si činnosti, které vás těší nejvíce. Zaměřte se na soukromý život a koníčky. Sport a pobyt v přírodě vám prospějí.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Hvězdy vás nabádají, ať v tento den důvěřujete víc sobě než svému okolí. Všeobecně se vám bude dařit a jen tak něco vás nevyvede z míry, zkuste ale prosadit to, co si přejete. Nelze se stále jen podřizovat.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Čekejte den plný nápadů, sebedůvěra vám nechybí a do čeho se pustíte, to se vám podaří splnit nad očekávání. Když ještě trochu zapracujete na lepší organizaci, úspěch vás pak minout nemůže.


Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Máte zvýšenou schopnost empatie, takže na vás mohou negativně dopadat pocity ostatních lidí. Snažte se tomu moc nepodléhat a pohybujte se, je-li to možné, ve společnosti pozitivně smýšlejících osob.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Nekažte si den myšlenkami na promarněné šance. Nelitujte se a hoďte už minulost konečně za hlavu. Raději koukejte dopředu a soustřeďte se na to, co vám bude přinášet radost a uspokojení.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Dopadá na vás únava. Ačkoliv máte značné ambice a toužíte být v centru veškerého dění, neměli byste se přemáhat. Zkuste si naplánovat nějaké relaxační aktivity. Ideální je návštěva sauny či solné jeskyně.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Hvězdy vás nabádají, ať si ohlídáte svou nerozhodnost. Když budete dlouho váhat u nabídky, již obdržíte, mohl by vám tuhle jedinečnou šanci vyfouknout před nosem někdo jiný, co se na to už celý klepe.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy